Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten midlertidig fil som sendes til nettleseren din fra et nettsted du besøker. Den brukes bredt for å forbedre en nettsides ytelse og samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. For våre nettsider brukes informasjonskapsler fra Google Analytics, som er en nettanalysetjeneste fra Google Inc. Informasjon som samles inn av en slik informasjonskapsel, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Informasjonskapselen slettes automatisk 14 måneder etter ditt siste besøk på hjemmesiden hvis du ikke allerede har slettet den selv. Informasjonen Sissener AS mottar er anonymisert og blir presentert til oss som statistikk.

Hjemmesiden vår har integrasjoner for sosiale medieapplikasjoner og -tjenester som lar deg dele innhold med andre brukere (for eksempel Facebook og LinkedIn, også kalt «sosiale medier»). Disse applikasjonene installerer egne informasjonskapsler i din nettleser som samler og sender informasjon til de respektives servere i USA. Informasjonskapslene Facebook og LinkedIn sender til din nettleser deaktiveres 2 år etter ditt siste besøk. Les mer om sosiale medier i seksjonen for dette [link].

Du har muligheten til å blokkere eller slette informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren din. Om du velger å gjøre det kan du fremdeles bruke nettstedet vårt, men vil sannsynligvis oppleve redusert ytelse i form av lengre opplastingstid.

Ønsker du mer informasjon om informasjonskapsler kan du besøke nettvett.no.

Wolff Eiendom AS
Fornebuveien 50, 1366 Lysaker